Hvem og tjenester

Hvem:

Citar Interonline AS holder kontor i representative lokaler i 4. etg i Kokstadvegen 23, nær flyplassen, sør for Bergen sentrum.

Selskapet er medlem av bransjeorganisasjonen Regnskap Norge og drives av Dan Helle, som er statsautorisert regnskapsfører og siviløkonom. Citar Interonline AS har strategisk samarbeidsavtale med andre regnskapsfirma, og dyktig underleverandør ved midlertidige kapasitetsutfordringer.

Tjenester:
Vi tilbyr regnskapstjenester innen bilagsføring, lønn og skatte-rådgivning. I tillegg opprette og bekrefte aksjeinnskudd for etablering av aksjeselskaper, og andre typer selskapsformer, som er relevant til formålet.

Vi har samarbeidsavtale med relevante tjenesteleverandører innen selskaps- og skatterådgivning. Datalagring er på skybasert sikkerhetstjeneste fra Administrator AS i Ålesund, Norge og Citrix Inc, USA. Samarbeidet vårt med Citrix byr på en rekke spennende funksjoner, innen signatur- og dokumenthåndtering, som våre kunder vil ha god nytte av. Vi kan også tilby MVA registrering i utlandet, gjennom vårt samarbeid med et anerkjent London-basert skatterådgivnings- selskap. MVA registrering i utlandet er spesielt aktuelt for norske Internett-selskaper.

Av hensyn til lovpålagte AML (anti money laundering act) tiltak ihht hvitvaskingsloven, har vi implementert web basert kundekontroll, som gjør det lettere for deg som ny kunde å gjennomføre direkte på våre hjemmesider, under fanen "Kundekontroll". Ta kontakt først, så hjelper vi deg.


Vi ønsker nye kunder velkommen:

Telefon:  21 38 48 82.

 
 
 
 
unsplash